Despre noi

Despre Noi

AUTO ZETEC CAR este firma care din aprilie 2010, prin service-ul din strada Maliuc, nr 5-15 (zona Colentina), a stabilit standarde ridicate în reparatia, cat si in comerțul cu piese auto pentru orice tip de autoturism.

Având ca furnizori principali firmele Autonet, Unix, Materom, Total, Eurial Invest cei mai mari importator de piese auto din România, Auto Zetec Car a oferit încă de la început un concept de servicii orientate spre client.

Politica firmei este să ofere clienților un pachet complet alcătuit din servicii precum: reparatie, piese de calitate foarte bună, consiliere cu privire la cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor.

Clientilor nostri le oferim o gama completa: itp, mecanica, electrica, diagnoza motor, geometrie roti, aer conditionat, tinichigerie, vopsitorie la un nivel ridicat si un magazin de piese de cea mai buna calitate.

 

Orientare catre rezultate

In relatiile cu clientii si partenerii sai, Zetec Car intelege comunicarea ca fiind una din cheile performantei. Ne propunem astfel sa construim relatii comerciale solide si o echipa puternica si unita. Calitatile fiecarei parti sunt puse in valoare in mod optim prin colaborare, iar succesul se construieste prin implicarea fiecaruia.

Siguranta si stabilitate

Rezultatele deosebite si preocuparea continua pentru dezvoltare vor oferi mereu clientilor si angajatilor perspectiva unei colaborari permanente si pe termen lung.

Prezent pe piata din anul 2010, SC AUTOZETEC CAR s-a specializat in domeniul reparatiilor auto pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare, a dobandit notorietate datorita personalului inalt calificat si dotarilor tehnice precum: elevatoare, stand frina, aparat pentru reglarea directiei, dispozitiv pentru incarcare aer conditionat si altele.

Pentru clientii vechi si nu numai, AUTOZETEC CAR pregateste un card de fidelitate care va aduce numai beneficii posesorului: reduceri la serviciile service-ului, precum si la asigurarile realizate prin intermediul nostru. Nu ezitati sa cereti detalii la receptie.

Echipa noastra contribuie cu responsabilitate la siguranta dumneavoastra. Pentru ca succesul si progresul nostru depind si de parerea dumneavoastra, acordăm o atenţie deosebită calificării şi perfecţionării specialiştilor in vederea realizarii unor servicii din ce in ce mai bune.

Utilizăm piese de schimb premium, iar in toate lucrările de întreţinere şi reparaţie urmăm întru totul specificaţiile producătorului. Astfel, cu AUTOZETEC CAR masina dumneavoastra va avea intotdeauna parte de calitatea pe care o merita.

diploma despre noiExperienta acumulata in decursul anilor s-a concretizat prin:

  • Existenta unei mari baze de date cu piese auto;
  • O buna pregatire a operatorilor nostri de identificare a pieselor;
  • Colaborarea cu cei mai importanti furnizori de piese auto de pe piata autohtona, ceea ce ne ofera avantajul de a va oferi o gama mare de repere la preturi competitive;
  • Calitatea tuturor serviciilor oferite in functie de necesitatea masinii dumneavoastra.
  • Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem convinsi ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

 

 

In prezent AUTO ZETEC CAR vine în întâmpinarea cerințelor clienților cu un nou concept:
Raport pret-calitate foarte bun, concept prezentat în strada Maliuc, nr.5-15.