Tinichigerie

Tinichigerie Auto

Serviciile de tinichigerie cuprind reparatii la structura metalica de rezistenta, precum si indreptarea elementelor de caroserie.

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu cu o suprafata generoasa dotata corespunzator. Dispunem de mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului solutia aleasa este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale.

Sudura elementelor de caroserie se realizeaza cu o instalatie de sudura profesionala rezultand o calitate superioara a imbinarilor.

Introducerea computerului in activitatile de tinichigerie si vopsitorie reduce abaterile de forma ale elementelor evitand astfel fantele mari, suprapuneri (usile nu se inchid corect, chederele sunt fortate etc), elemente inestetice.

 

ATELIERUL DE TINICHINGERIE   

Este dotat cu: stand pentru redresarea caroseriilor, truse de scule speciale pentru reparatia si verificarea lucrarilor efectuate, prese, aparat de sudura, aparat de indreptat tabla fara a fi incalzita.

Tinichigerie auto, la cel mai inalt nivel calitativ, folosind scule si tehnici actualizate la zi:

  • Repararatii/inlocuiri:caroserii, longeroane, aripi spate-fata, stalpi de sustinere, praguri de rezistenta, piese de caroserie
  • Reparatii/reconditionari bari de protectie
  • Inlocuire de: parbrize, lunete, geamuri laterale
  • Redresarea si indreptarea caroseriei